Over I&I Pet Supplies

Een betere wereld van morgen word meestal gezegd in zijn algemeenheid, maar bij I&I Petsupplies ligt die focus natuurlijk bij de dieren!

Net als duurzaamheid staat het welzijn van dieren hoog in ons vaandel. Toen wij, Irene en Isabelle, als zusjes in 2017 het merk BugforPets overnamen konden wij onze eigen visie aan de wereld laten zien!

De keuze voor BugforPets was meteen een kracht. Sinds 2013 hebben wij namelijk de opbouw van het merk en de productie van de eetbare insecten nauw gevolgd en veel mogen leren. Dit is natuurlijk te danken aan ons moeder die, als pionier in Europa, de fundering van kennis in productie is begonnen onder de naam BugsforPets. We mochten namens BugsforPets internationale beurzen bezoeken. We liepen veel toffe innovatieve en duurzame bedrijven tegen het lijf met dezelfde visie als ons bedrijf!

In 2017 was de groothandel ‘I&I Petsupplies’ geboren. De kracht van BugsforPets was een mooi begin waarbij we snel een merk vonden die precies aansloot bij onze eisen en de visie van onze organisatie. We hebben het dan natuurlijk over Soopa. Het bedrijf met haar producten stelt hoge eisen, is duurzaam, innovatief en probleemoplossend en levert uitsluitend hypoallergene producten. Ze spelen tevens goed in op de bewust wording van de mens dat hun trouwe viervoeter ook lekker kan snacken met groente en fruit.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groothandel met meerdere duurzame merken, en bieden wij een groot assortiment aan gezonde keuzes in dierenvoeding. Met trots mogen we zeggen dat elk merk aangeboden onze visie deelt!

PIONIERS INSECTEN HONDENBROK

Met de lancering van de eerste hondenbrok op basis van insecten onder detailhandel in Europa mogen wij ons de pioniers noemen van de insecten in petfood. BugsforPets is daarom het meest ervaren met hondenvoer op basis van insecten. Wij kunnen u er alles over vertellen!

Inspirerend & Innovatief

Ons assortiment bestaat uitsluitend uit innovatieve en inspirerende producten met focus op de verduurzaming van de Nederlandse huisdierenbranche. Het team van I&I Pet Supplies werkt met strenge kwaliteitscontroles voor onze leveranciers zodat u zich nergens druk over hoeft te maken. Zo zijn vele producten hypoallergeen wat werkt als probleemoplosser voor vele kwaaltjes bij uw huisdier.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0