De Houten Hond

Tijdens mijn loopbaan als paraveterinair praktijkmanager bij veeartsen-en kleine huisdieren praktijk Kas in Heemstede behandelden wij veel klachten met homeopathische ondersteuning en behoorden wij tot de pioniers in natuurlijke diervoeding voor honden en katten. Hier heb ik mijn expertise opgebouwd als vacht-en voedingsdeskundige. Na het pensioen van mijn baas was de logische stap een vacht/voedingspraktijk voor hond en kat. Al heel snel werd er uitgebreid, inmiddels met het grootste assortiment natuurlijke kauwbotten, snacks en natuurlijke supplementen bestaat de zaak, gevestigd op de grens Haarlem/Overveen met de toepasselijke naam Mondi Animali nu uit een unieke combinatie van Natuurvoedingswinkel voor hond en kat én Hondentrimsalon Elswout.

In mijn constante zoektocht naar verbetering in natuurlijke en duurzame voeding kwam ik al heel snel bij Isabel en Irene terecht, Bugs For Pets, brokvoeding op basis van insecten. Een prachtig innovatief product en dé oplossing voor de inmiddels vele hypoallergene indicaties. Hiermee werd onze eerste stap tot gezamenlijke ecologische footprint een feit!
De energie en overtuiging van I&I werken aanstekelijk, door hun bezoeken aan internationale beurzen weten zij nieuwe producten weten te introduceren in Nederland.

Zo hebben wij vorig jaar het merk Terra Canis in ons assortiment opgenomen, wat al direct een succesvolle ontvangst kreeg en één van ons best lopende natuurlijke blikvoeding genoemd mag worden. Terra Canis onderscheid zich door grondstoffen te gebruiken van humane kwaliteit, hoogstaande kwaliteit dus. Graanvrij,- lactosevrij, vrij van álle synthetische toevoegingen, én hypoallergeen. Een win-win situatie voor onze dieren én voor onszelf.
Tribal is één van de nieuwste producten, een Engels merk dat produceert onder het red tractor label. Duurzaamheid, milieubescherming, dierenwelzijn zijn de normen van dit label. Tribal worsten zijn zeer gewild en geliefd , een aanwinst én aanrader!

Isabelle en Irene, de drijvende krachten achter I&I pet supplies zorgen ook voor een hele prettige, persoonlijke aanpak. Achter de schermen verzorgt Irene de bestellingen, die je heel gemakkelijk online besteld, of, in mijn geval, wel eens via WhatsApp doorgegeven wordt(écht waar, er bestaan óók in deze tijd nog mensen die weinig met computers delen)wat zonder probleem opgepikt wordt en Isabel verschijnt regelmatig zelf even in de winkel waardoor het contact persoonlijk is en je op de hoogte blijft van ontwikkelingen. Lieve Isabelle en Irene, dankzij jullie mooie producten weten we heel wat honden-en kattenharten te veroveren, het kan alleen maar mooier en beter worden op deze wereldbol. Op de ecologische footprint!

Woof, Miauw & Proost!
Brenda van der Vaart, eigenaar De Houten Hond

De favoriete merken van Brenda
Terra Canis
BugsforPets
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0